קרון האוכל של אייל גימשי הוא שילוב מנצח בין מוצרים לוקאליים וטעמים בינלאומיים. בתוך משתלת יזרעאלה, בקיבוץ גבת שבעמק יזרעאל, תוכלו לאכול את צנים האבוקדו הטעים בעולם, הרוסטביף המושלם וכריך קורסיקה טעים למות. והכל באווירה אחרת, של העמק.
את הקרון הקים אייל, שהיה מהראשונים לקבוע סטנדרטים גבוהים של קולינריה מחוץ לתל אביב: הוא הקים מעדנייה בעמק בימים שבהם המושג עוד היה חלום פריזאי רחוק.
בקרון תוכלו למצוא הפסקה קטנה מהחיים שבחוץ; בזכות המיקום המושלם, בתוך משתלת יזרעאלה, הטבע נכנס פנימה ומאפשר לנו רגעים קטנים של שקט, של ביחד, במירוץ החיים הלא נגמר.
מה חשוב לדעת?
-
יש לנו גם אופציות לצמחונים וטבעוניים
-
וכן, גם תחליפי חלב
-
וכן, גם לחמניות נטולות גלוטן
-
אנחנו סגורים בשבת אבל לא כשרים
כמובן שאפשר להגיע עם בעלי חיים
-
נגישים כמובן עם המון חנייה
-
ואפילו מקורים: מסתור מהגשם ומאווררים בשרב!
-
לא, אנחנו לא שומרים מקום בשבת
-
וכן, נכין לכם את הקפה בכל כוס שתבחרו 🙂
אז מתי אפשר לבוא לבקר אותנו?
א-ה: 08:30-15:00
ו׳ וערבי חג: 08:00-15:00
שבת וחגים: סגור
נגסנו בפרוסת לחם שיפון משוחה בממרח שהתנפץ בפה, ועליו נערמה תלולית אבוקדו. היה גם ביס דשן מסנדוויץ' מתפקע מסרדינים כבושים ברוטב חריף נהדר ועוד סלט עלים עם גבינות משובחות. לא נשאר מקום למאפים שקרצו מהקרון, ועל כן הוחלט לעשות סיבוב במשתלה של הקיבוץ ולחזור לעוד מנה של קפה ומאפה.
מקום מושלם לארוחת בוקר בעמק יזרעאל
יש הרבה סיבות להגיע לעגלת הקפה של אייל במשתלה של קיבוץ גבת: הנוף, הרוגע, הקפה, אבל הסיבה הכי משכנעת היא נבחרת כריכים מיוחדים וטעימים בטירוף. בקיצור, אנחנו יודעים איפה אנחנו אוכלים ארוחת בוקר בשישי הקרוב
ריטה גולדשטיין
מאקו אוכל